Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΜανώλης Μαυρομμάτης: «Έχουμε δρόμο ακόμη», λέει ο γιος του αθλητικογράφου (vid)

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Έχουμε δρόμο ακόμη», λέει ο γιος του αθλητικογράφου (vid)


Ο γιος του δημοσιογράφου, συγκρατημένα αισιόδοξος από τα θετικά νέα, δήλωσε: «Έχουμε δρόμο ακόμη»

Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αθλητικογράφος, Μανώλης Μαυρομμάτης, αποσωληνώθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου, 45 ημέρες μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του, ωστόσο βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο γιος του, Μιχάλης, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και ανέφερε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, τονίζοντας πως η μητέρα του, Ρένα Βενιέρη, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

«Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους» είπε αρχικά.

«Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους» σημείωσε επίσης ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments