Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Γιάννα Τερζή απαντά για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της...

Η Γιάννα Τερζή απαντά για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της Πασχάλη Τερζή


Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ήταν η Γιάννα Τερζή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνια, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως», είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

Στη συνέχεια η Γιάννα Τερζή συμπλήρωσε: «Κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω… Δεν είχα αίσθηση του κάτω μέρος του σώματός μου».

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά», απαντά η Γιάννα Τερζή σε σχετική ερώτηση, ενώ τονίζει για τη συνήθειά του να τραγουδά με ενσύρματο μικρόφωνο: «Έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments