Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜουσικά Νέα23o Athens Jazz: Οι BadBadNotGood στην Τεχνόπολη

23o Athens Jazz: Οι BadBadNotGood στην Τεχνόπολη


Η εκρηκτική τους παρουσία, οι συνεργασίες τους με κορυφαίους διεθνείς παραγωγούς και καλλιτέχνες όπως Kendrick Lamar, Kanye West, Tyler – The Creator, Ghostface Killah, Little Simz και οι αμέτρητες εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα φεστιβάλ διεθνώς, καθιστούν τους BadBadNotGood ένα από τα σπουδαιότερα και πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

To ακατάσχετο τζαμάρισμα μετουσιώνεται σε καλά στημένα ακόρντα προς διαφορετικές κατευθύνσεις που δημιουργούν ένα προσωπικό μουσικό προφίλ, το οποίο μένει χαραγμένο και γράφει ιστορία. Με χαρακτηριστική άνεση και δεξιοτεχνία μεταπίπτουν από την smooth jazz, στο instrumental/alternative hip hop και την πειραματική electronica.

Στις 3 Ιουνίου μας περιμένουν στην Τεχνόπολη στο πλαίσιο του 23oυ Athens Jazz για να γίνουμε συμμέτοχοι σε μια εμπειρία που θα δοκιμάσει τα μουσικά μας όρια και θα μας εκστασιάσει.

Λίγα λόγια για τους BadBadNotGood:

Οι BadBadNotGood σχηματίστηκαν το 2010, κινούμενοι μεταξύ τριών και τεσσάρων μελών, προτού δημιουργήσουν την τωρινή τους σύνθεση το 2015. Το συγκρότημα, κατά κόσμον Alexander Sowinski (τύμπανα), Chester Hansen (μπάσο) και Leland Whitty (κιθάρα και ξύλινα πνευστά), γνωρίστηκαν στο πρόγραμμα τζαζ του Humber College στο Τορόντο. Εκείνη την εποχή, αντί να δουλεύουν με τα παραδοσιακά jazz standards, αποφάσισαν να τα παρακάμψουν και να αντλήσουν στοιχεία από το hip hop και άλλα σύγχρονα είδη για να δημιουργήσουν έναν μοναδικό ήχο που έχει τις ρίζες του στη μαύρη αμερικανική μουσική. Το άλμπουμ Talk Memory του 2021 είναι η πέμπτη επίσημη κυκλοφορία τους και αποτίνει φόρο τιμής σε εκείνους τους μουσικούς και τους συνθέτες που αποτέλεσαν τις πρωταρχικές επιρροές της μπάντας.

Διαβάστε επίσης:

23o Athens Jazz: Τα ονόματα της ελληνικής τζαζ σκηνής που θα εμφανιστούν στην Τεχνόπολη!

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments