Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: «Πάγωσαν» με την ατάκα του Παύλου Κοντογιαννίδη στον αέρα...

Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλος: «Πάγωσαν» με την ατάκα του Παύλου Κοντογιαννίδη στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4»


Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος «πάγωσαν» στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» με την αποκάλυψη που έκανες ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι δεν θα του μιλάει και πολύ καθώς στο παρελθόν υπήρξε η αιτία που τσακώθηκε με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε: «Δεν θα σου μιλάω πολύ, γιατί στο παρελθόν μου είχες κάνει κάτι. Δεν θυμάσαι που κάναμε μια εκπομπή, Παναγία μου, σε ένα ξενοδοχείο στη Συγγρού, που μας έδωσαν έναν ολόκληρο όροφο που ήταν άδειος; Ήμασταν εγώ, εσύ, ο φωτιστής και κάμεραμαν. Κουβεντιάζαμε, κουβεντιάζαμε.

Και πρόσεξε να δεις γιατί έχω πάρει απόφαση να μην κάνω play back εκπομπές. Εκεί ήταν γραμμένη, θα το πω τώρα. Θα το πω για να μην το ξανακάνεις. Με έβαλες στα μαχαίρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Τότε παιζόντουσαν οι Τρίχες και μου λένε κάποιοι φίλοι μου ροκάδες ότι περίμεναν να με δουν και μόλις με έβλεπαν, έφευγα. Και τους είπα ότι αυτός είναι ο ρόλος μου. Και μου είπαν ότι την τρίτη φορά που έφυγα, πέταξαν τις μπύρες στην τηλεόραση. Και πάνω σε αυτό κάναμε ένα λογοπαίγνιο και φάνηκε ότι εγώ είπα ότι δεν παίζω…», με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει αν ήταν σίγουρα εκείνος.

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Ο Αλέξανδρος θύμωσε τότε, αλλά μετά ξεθύμωσε! Είπε κάτι καλό, ότι “τα λέει αυτά γιατί ενώ είναι μεγάλο ταλέντο, δεν έγινε ποτέ… μαρκίζα”».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments