Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήBeautyTikTok: Το νέο hack για να κάνετε τέλειες μπούκλες μόνο με scrunchies!

TikTok: Το νέο hack για να κάνετε τέλειες μπούκλες μόνο με scrunchies!


Στο αγαπημένο app της Gen Z το TikTok προκύπτουν καθημερινά τα περισσότερα viral trends. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται πολλά beauty trends, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Κάποια λειτουργούν, κάποια όχι, κάποια δείχνουν υπέροχα…κάποια όχι.

Το τελευταίο hack που δοκιμάζουν όλοι πάντως σίγουρα αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Ο λόγος; Αν πετύχει, θα έχετε δημιουργήσει τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά σας, χωρίς να έχετε χρησιμοποιήσει καθόλου θερμότητα και άρα δεν θα τα έχετε ταλαιπωρήσει και βλάψει. Για να το δοκιμάσετε θα χρειαστείτε όλα τα scruchies που έχετε στη συλλογή σας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, θα πρέπει σε νωπά μαλλιά να τυλίξετε μικρές τούφες γύρω από κάθε scruchie και να τα σταθεροποιήσετε στο κεφάλι σας. Κοιμάστε με αυτά ή περιμένετε μερικές ώρες μέχρι να στεγνώσουν εντελώς και μετά τα αφαιρείτε προσεχτικά.

@sophiasborinlife The tutorial for the scrunchy curls that some of you asked for! 💖 #BeautyTips #hairtutorial #hairstyle ♬ C U Girl – Steve LacyRELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments