Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠάνος Δημάκης – The Chase: To τεράστιο ποσό χρημάτων που έχει κερδίσει...

Πάνος Δημάκης – The Chase: To τεράστιο ποσό χρημάτων που έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδια γνώσεων


Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο Πάνος Δημάκης, γνωστός ως το «Γεράκι» από το «The Chase», ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων το τεράστιο ποσό που έχει μαζέψει από τις συμμετοχές του σε παιχνίδια γνώσεων.

«Δεν είναι ότι είχα προσλαμβάνουσες από το σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με εμπόδισαν, δεν με απέτρεψαν από το να διαβάζω. Η επαφή έμενε στις εγκυκλοπαίδειες. Ιστορίες, γεωγραφίες ήταν τα αγαπημένα μου… Η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων.

Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα. Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε… Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους», είπε αρχικά ο Πάνος Δημάκης.

Ο Πάνος Δημάκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ξεκίνησα πριν πολλά πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου. Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ. Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια.

Σε 16 επεισόδια είχα πάει στον Φερεντίνο σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι κληρονόμοι. Πήρα 30..000 εκεί. Δεν πήγα ποτέ σε παιχνίδια τύχης. Ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώση. Στο ‘Still Standing’ ήμουν ο δεύτερος που πήρε τα 30.000 ευρώ. Στο ‘Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο’ είχα πάρει 50.000 ευρώ».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments