Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜουσικά ΝέαΜΙΚRΟ live στο Arch! | CultureNow.gr

ΜΙΚRΟ live στο Arch! | CultureNow.gr


Επιστροφή στην πόλη που χορεύουνε όλοι.

H R2D2 παρουσιάζει τους ΜΙΚRΟ live στην Αθήνα. Mετά από 11 χρόνια απουσίας επιστρέψαν ήδη δυναμικά και τον ερχόμενο Απρίλιο επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα άχαστο και νοσταλγικό live στον νέο και ανανεωμένο χώρο του Arch Club – Live Stage, το Σάββατο 6 Απριλίου.

Mε 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας, με τις βαλίτσες τους γεμάτες hits, με ένα νέο single, αλλά και την πάντα στιβαρή και συνεχή τους παρουσία μαζί με δυνατά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής όπως οι Hooverphonic, o Morrissey και οι Ladytron, oι ΜΙΚRΟ είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την νέα σκηνή του Arch, το πρώτο Σάββατο του Απρίλη (6/4) .

Πριν τους MIKRO στη σκηνή θα βρεθούν τα Echo Tides, μια παρέα μουσικών και κυρίως ανθρώπων που, αν και τα χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, δεν νιώθουν μόνα όταν είναι μακριά.

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωστός ως Pan Pan (synthesizers, φωνή), αναλαμβάνει την παραγωγή και τους στίχους, και γράφει τη μουσική μαζί με τον Years Of Youth (μπάσο, synthesizers). Την ομάδα συμπληρώνουν η Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή) και ο Γιώργος Λυγουριώτης (drums). Πολλές φορές από μακριά. Κάποιες άλλες από κοντά. Η synth-pop, dream pop και new wave αισθητική τους έλαμψε στο τελευταίο τους album “Andromeda Fm”!

Τη βραδιά θα ανοίξει το ηλεκτρονικό δίδυμο των Lip Forensics, οι Zade και Ekelon, δυο δραστήρια μέλη της αθηναϊκής εναλλακτικής σκηνής με στόχο να γεφυρώσουν τις indie καταβολές τους με τον ηλεκτρονικό ήχο του αύριο, δημιουργώντας δυνατές γκρούβες πλαισιωμένες από έντονα μελωδικά στοιχεία. To περσινό opening τους στους τεράστιους Prodigy στο Release Festival άφησε φoβερές εντυπώσεις.

Είμαστε έτοιμοι να χορέψουμε όπως τότε ξανα. Να εκραγούμε!

Μία συμπαραγωγή της R2D2 και του Rudu Bar

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments