Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Κόκοτας - Ξεσπά ο συνεργάτης του: «Τον πέθαναν πριν την ώρα...

Δημήτρης Κόκοτας – Ξεσπά ο συνεργάτης του: «Τον πέθαναν πριν την ώρα του…»


Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε στενός συνεργάτης και φίλος του Δημήτρη Κόκοτα, Νεκτάριος Αναγνώστου, ο οποίος ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ήδη… φύγει από τη ζωή.

«Είναι τραγικό, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν», είπε αρχικά κ. Αναγνώστου.

«Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο Δημήτρης Κόκοτας είναι οικογενειάρχης. Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν σέβονται ούτε την οικογένεια ούτε τον ίδιο», πρόσθεσε ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments