Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος: Αυτός θα είναι ο ρόλος που θα έχει στο νέο...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτός θα είναι ο ρόλος που θα έχει στο νέο ριάλιτι του Open


Το ριάλιτι «TV Stars παρουσιάστε» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες σε παραγωγή της Barking Well Media και όπως ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης, υπάρχει πιθανότητα να δούμε το συγκεκριμένο project κοντά στο Πάσχα.

Ο Νίκος Κοκλώνης, χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί ποιος θα παρουσιάσει το «TV Stars παρουσιάστε», έδωσε ένα μόνο στοιχείο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά λέγοντας ότι θα είναι μία σούπερ επιστροφή στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι και σε άλλο ένα project της Barking Well Media και όπως ανέφερε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης 2/4 θα είναι στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το Open με κορίτσια που θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε: «Αύριο το μεσημέρι είναι μια τελική σύσκεψη. Έχουν γίνει πολλές επαφές, έχουν συζητηθεί πολλές γυναίκες, τρεις για την ακρίβεια. Αύριο το μεσημέρι, μαζί με τον Νίκο θα γίνει σύσκεψη που θα έχουμε χειροπιαστά πράγματα. Την Παρασκευή που θα είμαι εκεί μπορώ να σας ενημερώσω.

Ιδανικά δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου. Όταν πήγα εκεί, ο Νίκος είχε ήδη κατάλογο με παρουσιάστριες, ήταν έτοιμος. Θα έχω μια επίβλεψη όλου του προγράμματος. Θα είμαι διευθυντής της ακαδημίας των παρουσιαστών και θα έχω την επιμέλεια. Μας πιέζει ο χρόνος να βγει στον αέρα, έχουμε ήδη πολλές συμμετοχές».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments