Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδια8 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις γι’ αυτόν

8 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις γι’ αυτόνΟ Sivert Hoyem, «δικός μας», πια, καλλιτέχνης, έρχεται στην Ελλάδα μόνο για δυο βραδιές .

For two nights only, ο Hoyem θα βρεθεί πρώτα στην Αθήνα, στο Floyd, το Σάββατο 27 Απριλίου, και την επόμενη μέρα, Κυριακή 28 Απριλίου, δεύτερος σταθμός του θα είναι η Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζουμε άραγε τα πάντα γι’ αυτόν τον ξεχωριστό καλλιτέχνη; Ας δοκιμάσουμε:

-Του αρέσει ο David Bowie, ο Iggy Pop, αγαπά τους Depeche Mode και βάζει τους Black Sabbath πρώτους στην κατάταξη προτίμησης του, από οποιαδήποτε άλλη heavy metal μπάντα.

-Το αγαπημένο του τραγούδι από τους Madrugada είναι το Honey Bee.

-Είναι μεγάλος θαυμαστής γυναικών μουσικών όπως η Nina Simone, η Maharishi Jackson και η Francoise Hardy.

-Το αγαπημένο του κοινό, όπως έχει δηλώσει στην Huffington Post, είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

-Το 2015, το « Black and Gold» επιλέχθηκε ως το τραγούδι των τίτλων για την πετυχημένη νορβηγική σειρά «Occupied».

-Με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του (22 Ιανουαρίου 1976), δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να γράφει μουσική, να περιοδεύει και να απολαμβάνει αυτό που ξέρει να κάνει, γιατί του δίνει ζωή.

-Οι στίχοι στο νέο άλμπουμ του, On an Island, δεν μιλάνε μόνο για τον ίδιο και συναισθήματα του, αλλά και για ιστορίες που προκύπτουν από τις ζωές άλλων ανθρώπων.

-Επηρεάστηκε καθοριστικά από τον Leonard Cohen. Μεγάλωσε ακούγοντας τον από τους γονείς του (ο πατέρας του ήταν δάσκαλος δασοπονίας και η μητέρα του γνωστή αριστερή πολιτικός στην Νορβηγία) και πιστεύει ότι η επιρροή του είναι ολοφάνερη τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους του.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments