Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΒάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη: «Οι γονείς πρέπει να...

Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη: «Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και δεν είναι εύκολο»


Για τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στο να καταφέρει να διαχειριστεί το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και την προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλλουν και οι δυο για να μπορέσουν να έχουν μια αρμονική σχέση για χάρη της κόρης τους, αναφέρθηκε η Βάσω Λασκαράκη το πρωί της Κυριακής 31/1 μέσα από την εκπομπή «I love Σουκου»

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν.

Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί. Καλώς ή κακώς θα συζητηθεί και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί, πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments