Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΜουσικά ΝέαΣυναυλία στο Σκοτάδι: Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιολά, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης & Παντελής...

Συναυλία στο Σκοτάδι: Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιολά, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης & Παντελής Κυραμαργιός στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


Μετά τις συνεχείς sold out συναυλίες στο σκοτάδι, τα “Σπουδαία Events” υποδέχονται τους τέσσερις αγαπημένους στο κοινό καλλιτέχνες, Θοδωρή Κοτονιά, Σαββέρια Μαργιολά, Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και Παντελή Κυραμαργιό, συνοδευόμενοι από τον εξαιρετικό κιθαρίστα Βασίλη Κετεντζόγλου για μία μαγική βραδιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Μία συσκοτισμένη αίθουσα και είκοσι ερμηνείες αγαπημένων κομματιών αρκούν για να αρμενίσουμε σε θάλασσες, να σταθούμε στα πόδια μας, να διαλέξουμε πλευρά, και να δώσουμε τα κλειδιά της καρδιάς μας στους μοναδικούς αυτούς καλλιτέχνες.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν την υποστήριξη της Συλλογικής Κουζίνας «El Chef».

Λίγα λόγια για τη Συλλογική Κουζίνας «El Chef».

Η El Chef ανέλαβε δράση το 2007, θέλοντας να κάνει πράξη την έννοια της συν+τροφικότητας και να προάγει το πνεύμα αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και του αγώνα. Ενάντια σε κάθε λογική αγοράς και κέρδους, ατομικισμού και γρήγορης κατανάλωσης φαγητού, μαγειρεύουν στο Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια, όπου και συνυπάρχουν με άλλες συλλογικότητες και δράσεις.

Λίγα λόγια για τα “Σπουδαία Events”:

Τα “Σπουδαία Events” είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments