Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα γίνουν ανακρίσεις...

Ο Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε»


Φωτιά ξέσπασε στο ατελιέ του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια στην Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Κυριακής 31/3.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή Fay’s Time για όλα όσα συνέβησαν χθες, τονίζοντας πως φωτιά έπιασε μόνο σε ένα μέρος του ατελιέ και όχι σε όλο τον χώρο.

«Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Δεν κάηκε το ατελιέ, έπιασε φωτιά ένας μέρος του. Κάηκαν δύο δωμάτια του ατελιέ. Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η Πυροσβεστική. Δεν ξέρω τι έγινε, γιατί δεν ήμουν εδώ. Όταν έφτασα είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα» τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

«Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, μιλάμε για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής» είπε με τη σειρά του ο Περικλής Κονδυλάτος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments