Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύπτει: «Για εμένα θα είναι θαύμα να...»

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύπτει: «Για εμένα θα είναι θαύμα να…»


Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της υγείας του, μετά το έμφραγμα που υπέστη.

«Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία γιατί με ρωτάνε πολλοί, οπότε προλαβαίνω να το πω, να τον ξυπνήσουν, θα είναι μια πολύ αργή διαδικασία. Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο», ανέφερε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω ότι γίνεται ένα κακό διάλειμμα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, προσπαθώ να βλέπω πάντα την θετική πλευρά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Για εμένα η θετική πλευρά είναι ότι ζει κι όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα. Σε όλους τους ανθρώπους έρχεται η άσχημη σκέψη στο μυαλό και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το ξεχάσω. Για εμένα θαύμα αυτή τη στιγμή θα είναι να βγει απ’ την εντατική και να σηκωθεί όρθιος. Το θαύμα είναι κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό να γίνει, έχω απλά υπομονή για να περάσει όλο αυτό».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει πάει να τον δει στο νοσοκομείο και η Κατερίνα Κόκοτα απάντησε: «Όχι, το παιδί πριν καν πω οτιδήποτε, μου είπε μόνη της, μη μου πεις να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θέλω. Εγώ απλά θα περιμένω τον μπαμπά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments