Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ελεονώρα Μελέτη για τη δύσκολη περίοδο του «Πρωινού Καφέ»: «Έφυγα από...

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη δύσκολη περίοδο του «Πρωινού Καφέ»: «Έφυγα από την Ελλάδα σχεδόν κυνηγημένη»


Η Ελεονώρα Μελέτη, το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τετ α Τετ του Τάσου Τρύφωνος.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA αναφέρθηκε στην δύσκολη για την ίδια περίοδο που βρέθηκε στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ και κυρίως όσα ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε πως «ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου αυτή του Πρωινού Καφέ που, παρόλα αυτά, νιώθω ευγνώμων που την έζησα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ να διαμορφώσω αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τους ανθρώπους. Στην αρχή πολύ εχθρικά, σχεδόν καχύποπτα, αλλά τώρα με κατανόηση και με συμπόνια. Το δούλεψα πάρα πολύ και αυτά τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την ιστορία τα μεταφέρω και στο καινούργιο μου βιβλίο».

«Ο τίτλος του θα είναι “Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”. Είναι μια πολύ σημαντική αυτή η φράση και θα το ανακαλύψει κανείς διαβάζοντας το βιβλίο. Το βιβλίο αυτό βασίζεται σε αληθινά γεγονότα δεν είναι όμως αυτοβιογραφία σε καμία περίπτωση γιατί ποιος νοιάστηκε κιόλας. Είναι όμως μια περίοδος που μεσολάβησε αφότου εγώ εξαφανίστηκα από το Πρωινό Καφέ».

«Μετά από τον Πρωινό Καφέ εξαφανίστηκα κυριολεκτικά γιατί έφυγα από την χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και όλοι πίστευα ότι νομίζουν για μένα όλα αυτά τα οποία άκουγαν στην τηλεόραση. Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν. Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί για κάποιους μήνες και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις τις οποίες χρησιμοποίησα και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα αλλά και να βρω τρόπους να σταθώ στον εαυτό μου».

«Να βρω τρόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου από αυτό το οποίο είχε υποστεί και να βάλω τα όριά μου στους άλλους» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha Κύπρου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments