Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΓεωργούλης για την υπόθεση καταγγελίας σε βάρος του: «Όταν κυκλοφορώ έξω μου...

Γεωργούλης για την υπόθεση καταγγελίας σε βάρος του: «Όταν κυκλοφορώ έξω μου λένε”σε πιστεύουμε, δεν το φάγαμε”» (vid)


O Αλέξης Γεωργούλης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές και τους νέους στόχους του, την υποκριτική αλλά και για τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Έμαθα αυτή την ιστορία με έναν τρόπο πολύ περίεργο. Έμαθα απλώς ότι υπάρχει αίτημα για την άρση της ασυλίας μου. Μετά άρχισα να καταλαβαίνω τι συνέβη και είχα σοκαριστεί πάρα πολύ. Από την καταγγελία μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Δεν υπήρξε κάποια κλήση από την εισαγγελία Βρυξελλών. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη είμαι ελεύθερος και ηθικά και νομικά να κατέβω στις εκλογές», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είπε στη συνέχεια: «Είναι μια πολύ λεπτή και δύσκολη κατάσταση γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που γίνονται δημοσίως δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας που μίλησε δημοσίως ήταν σύμφωνα με το πώς το φαντάζεται. Ίσως περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που να μην σταματούσε ποτέ. Αυτό που συγκινεί είναι ότι μίλησε ο κόσμος αψηφώντας τη χιονοστιβάδα. Όταν κυκλοφορώ έξω μου λένε “σε πιστεύουμε”, “δεν το φάγαμε”, “κράτα γερά”».

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε επίσης: «Κοίταξα όλους αυτούς τους μήνες να κρατήσω απόσταση από όλο αυτό. Όταν πας να απαντήσεις σε ένα πρόσωπο που ακούνε 15, γίνεται λαϊκό δικαστήριο και υπερισχύει το δίκιο αυτού του που φωνάζει περισσότερο. Αναγνωρίζω όλες τις γνώμες, ότι έχει πει ο καθένας, γιατί είναι η άποψή του. Αν είσαι μέσα στον δικό μου κύκλο και δεν θέλεις πια να είσαι αναγνωρίζω αυτό ο δικαίωμα που έχεις. Δεν κρατάω κακία απέναντι σε κάποιον επειδή πίστεψέ κάτι και αντέδρασε ανάλογα. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές βέβαια όχι με τέτοιο τρόπο».Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments