Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήshowbizΓαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Όταν τον γνώρισα είχαμε και οι δύο...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Όταν τον γνώρισα είχαμε και οι δύο σχέση, μου έκανε κλικ» (vid)


Αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας αλλά και στο πώς ένιωσε όταν γνώρισε τον νυν σύντροφό της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε σε βίντεο στο κανάλι «Raw House» στο Youtube, για την μέρα που γνώρισε τον Χρήστο Μάστορα.

Όπως είπε εκείνη την περίοδο είχαν και οι δυο σχέση αλλά σ’ εκείνη έκανε το κλικ. «Κάτι έγινε στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως εκείνη την ημέρα έγινε απλώς η γνωριμία.

Ειδικότερα, περιέγραψε: «Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι “Μέλισσες”. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου».

«Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει», τόνισε.

Σε άλλο θέμα, σχετικά με τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τόνισε: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκα να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου».

«Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα, είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν», συμπλήρωσε.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments