Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Σκουλός: «Δεν συνέχισα στο My Style Rocks γιατί ήθελα...»

Δημήτρης Σκουλός: «Δεν συνέχισα στο My Style Rocks γιατί ήθελα…»


Ο Δημήτρης Σκουλός την Κυριακή 31 Μαρτίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φιλίες στον χώρο της τηλεόρασης και τόνισε πως δέχτηκε κακές συμπεριφορές από συγκεκριμένους ανθρώπους.

«Είναι κατάρα να μην μπορείς να πεις ψέματα, γιατί ο κόσμος δεν θέλει πολλές φορές να ακούει την αλήθεια. Η ομορφιά του γυαλιού κρύβει πολλά πράγματα. Στην μόδα είμαστε πιο ακατέργαστοι, δεν έχει τόση προβολή. Στην μόδα υπάρχει συγκεκριμένου είδους αναγνωρισιμότητα. Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου με την αναγνωρισιμότητα. Έκανα φιλίες στην τηλεόραση. Είναι φίλοι μου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κώστας Στεφανής. Δεν μιλώ με κυνισμό για την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι σαν δεύτερη δουλειά και έτσι παραμένει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Και συνέχισε: «Είμαι φωτογράφος. Έχει χαθεί λίγο ο ρομαντισμός που έχουν αλλάξει τα πράγματα. Οι περισσότερες influencer έχουν έναν φωτογράφο που τις ακολουθεί και τις φωτογραφίζει και επιμελείται την εμφάνισή της και τα social media της. Αυτός ο φωτογράφος θα πάρει λίγα χρήματα ενώ το άτομο που θα πουλήσει το περιεχόμενο που διαφημίζεται στην φωτογραφία θα πάρει έναν σκασμό λεφτά».

Σχετικά με το αν έχει νιώσει προδοσία από φίλους του, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Δεν έχω νιώσει προδομένος από κάποιους γιατί έχω φίλους. Δεν ανοίγω τον κύκλο μου τόσο πολύ. Όλους τους βλέπω καλοπροαίρετους μέχρι να μου κάνουν κάτι. Δέχτηκα από αρκετούς κακή συμπεριφορά στην τηλεόραση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να γίνουν φίλοι μου, δεν τους θέλω στη ζωή μου. Μπορεί να δουλέψω ξανά μαζί τους, αλλά μέχρι εκεί».

«Εύκολη χρονιά δεν υπήρξε. Πολλές φορές η χημείες των ανθρώπων δεν ταιριάζουν. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κάνεις την δουλειά σου σωστά, να είσαι καλός. Ταιριάξαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι καλή κοπέλα και δεν λέει κακή κουβέντα για κανέναν. Και στα δύο project που συνεργαστήκαμε περάσαμε ωραία.

Δεν συνέχισα στο My Style Rocks γιατί ήθελα να ξεκουραστώ εγώ και η δουλειά μου και το όνομά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος που είναι στην δουλειά μου να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Ήταν και απαιτητικά τα γυρίσματα, δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να είμαι σωστός στις δουλειές που κάνω. Με ενδιαφέρει ό, τι έχει να κάνει με την δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που όταν φύγω από κάπου φτύνω και όταν είμαι εκεί γλύφω», κατέληξε ο Δημήτρης Σκουλός.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments