Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛύγισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας για το διαζύγιό του: «Πολλές φορές έχασα...

Λύγισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας για το διαζύγιό του: «Πολλές φορές έχασα τον ύπνο μου…»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων  για τον γιο του και συγκινείται, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορετική συνθήκη που δημιούργησε η απόφαση του ίδιου και της Λένας Δροσάκη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

«Τώρα που υπάρχει η συνθήκη μετά το διαζύγιο προσπαθούμε να το βρούμε όλοι μαζί. Και σιγά σιγά θέλει χρόνο αυτό. Δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη, σιγά σιγά το βρίσκουμε. Γιατί κι εκείνος συνειδητοποιεί αυτή τη νέα συνθήκη και μπαίνει σε αυτή τη συνθήκη. Χρησιμοποιείς διάφορους τρόπους και το κομμάτι του παιχνιδιού π.χ. “τώρα θα πάμε να παίξουμε στο σπίτι του μπαμπά”, “τώρα θα πάμε να παίξουμε στο σπίτι της μαμάς” και το βρίσκεις», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόσθεσε: «Πολλές φορές έχασα τον ύπνο μου από αυτή τη νέα συνθήκη σε ό,τι αφορά το παιδί. Νιώθεις ότι μπορεί να τον έχεις εγκαταλείψει… Εκεί είναι περίεργο, είναι λίγο δύσκολο. Λες όμως “όχι” γιατί εκεί δίπλα του είσαι. Γιατί κι εκείνος και κάθε παιδί που περνάει μία τέτοια ιστορία θέλει να νιώσει την παρουσία σου οπότε πρέπει να το προκαλέσεις αυτό, δεν πρέπει να εγκαταλείψεις τη μάχη επειδή οδηγηθήκαμε εδώ. Κάνεις τον δικό σου αγώνα για να του προσφέρεις ό,τι καλύτερο. Λες “είναι δύσκολο για εκείνον οπότε κάνε κάτι για να τον κάνεις να νιώσει αν μη τι άλλο ότι δεν είσαι μακριά του».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments