Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του έχει εξηγήσει τα πάντα στην κόρη τους...

Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του έχει εξηγήσει τα πάντα στην κόρη τους για την κατάσταση της υγείας του


Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Στο πλευρό του η σύζυγός του, Κατερίνα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ι Love Σουκου» το πρωί του Σαββάτου 30/1 και μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του αποκαλύπτοντας πως έχει εξηγήσει τα πάντα στην κόρη τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Αυτό που γνωρίζουμε εμείς, είναι αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχει κρατήσει. Γίνονται εξετάσεις. Η κατάστασή του είναι σταθερή, αυτό κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή. Του μιλάω μόνο εγώ. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη. Πραγματικά, εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό.

Έχω μιλήσει στην κόρη μας, χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες αλλά ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της…  Τα 24ωρα και οι ώρες φαίνονται αιώνες. Δε μπορώ να το περιγράψω αυτό που νιώθω. Δε μου είχε εκφράσει ποτέ καμία ενόχληση. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, προσέχει πάρα πολύ, γυμνάζεται, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, δεν πίνει, δεν καπνίζει…

Δέχομαι πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αυτό βοηθά έστω και λίγο την ψυχολογία… Πραγματικά να μην το βιώσει κανείς αυτό…. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα για να είναι πάλι εδώ μαζί μας», είπε φανερά ταραγμένη η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments