Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΔέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλη η αλήθεια πίσω από το μονόπετρο...

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλη η αλήθεια πίσω από το μονόπετρο της τραγουδίστριας που φούντωσε τις φήμες περί αρραβώνα


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πρόσφατα ταξίδεψαν στη Ρώμη και με ανεβασμένη και χαλαρή διάθεση, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απήλαυσαν τη βόλτα τους στην ιταλική πρωτεύουσα, χορεύοντας το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας «Πανσέληνος».

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Fontana Di Trevi, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ την παράσταση κλέβει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της.

Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα, που έκαναν λόγω και για πρόταση γάμου από τον ηθοποιό στην τραγουδίστρια.

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 30/3 μέσα από την εκπομπή I Love Σουκου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το μονόπετρο που κέντρισε το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι επικοινώνησε με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού οι οποίοι της μετέφεραν ότι δεν πρόκειται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνα ή γάμου, αλλά για ένα δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήθελε με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, που ήταν δίπλα του στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το προηγούμενο διάστημα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments