Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleDasha Zhukova: Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο και...

Dasha Zhukova: Δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Σταύρο Νιάρχο και τον γιο τους


Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2020 κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία λαμπερή τελετή στο Σεν Μόριτζ και ένα χρόνο μετά υποδέχτηκαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova  έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις τους είναι εξαιρετικά σπάνιες, ενώ ακόμα και στα social media είναι ιδιαίτερα διακριτικοί.

Η Dasha Zhukova ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής 29/3 έκανε μια εξαίρεση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από ταξίδι της στο Παρίσι, με τους δύο άντρες της ζωής της, τον άντρα της και τον γιο της.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στο Παρίσι και επισκέφτηκαν το Ιnvader Space Station. Πρόκειται για μια πρωτότυπη street-art έκθεση που φιλοξενείται από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαΐου 2024 σε ένα παριζιάνικο κτήριο.

Σε κάποιο από τα στιγμιότυπα μάλιστα, η Dasha Zhukovaαπαθανάτισε τον Σταύρο Νιάρχο με τον μικρό τους, Φίλιππο Σταύρο Νιάρχο σε μια πολύ τρυφερή στιγμή, όπου ο γιος τους προσπαθούσε να δει από το τηλεσκόπιο.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments