Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήtravelΑεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο αεροπλάνο

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο αεροπλάνο


Οι περισσότεροι από εμάς όταν καθόμαστε στη θέση του αεροπλάνου τακτοποιούμε αμέσως τα πράγματά μας. Το σημείο που χρησιμοποιείς περισσότερο και που το έχεις μπροστά στα μάτια σου είναι η τσέπη του μπροστινού σου καθίσματος, οπότε και βάζεις εκεί ό, τι μπορείς. Ήξερες όμως πώς θεωρείται το πιο βρώμικο μέρος ενός αεροπλάνου;

Ενώ αφαιρούνται τα σκουπίδια μέσα από εκεί δυστυχώς δεν απολυμαίνονται ποτέ και ούτε καθαρίζονται. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μια αεροσυνοδός, έχουν βρεθεί βρώμικα χαρτομάντηλα, μαχαιροπήρουνα,κάλτσες, τσίχλες, μισοφαγωμένα φαγητά και άλλα πολλά.

@flightbae.b Want to know the dirtiest surface on aircrafts? 🦠 #dailytraveltips #airporttiktok #travelhacks #traveltiktok #flightbae #traveltok #flightattendant #flightattendantstories #cabincrewstories ♬ original sound – Flight Bae B!

Σκέψου για παράδειγμα πως ένας επιβάτης βήχει μέσα σε ένα σωρό χαρτομάντιλα και αντί να τα πετάξει αμέσως, τα βάζει στην τσέπη του καθίσματος. Είναι συνηθισμένο. Τώρα, φαντάσου ότι είσαι στην επόμενη πτήση και κάθεσαι στην ίδια θέση. Βάζεις τα ακουστικά σου και βάζεις το τηλέφωνό σου στην τσέπη του καθίσματος για φύλαξη. Ή, ίσως βάλεις το tablet ή τον φορητό υπολογιστή σου εκεί. Τώρα, την επόμενη φορά που θα χειριστείς τη συσκευή σου, ενδέχεται να έχεις μικρόβια στα χέρια σου — ή πιθανώς στο πρόσωπο, το στόμα και τα μάτια σου.

Τα βρώμικα σημεία του αεροπλάνου

Φυσικά, οι τσέπες στο πίσω μέρος του καθίσματος δεν είναι οι μόνες θέσεις γεμάτες μικρόβια σε ένα αεροπλάνο, παντού, από τις τουαλέτες μέχρι τα τραπέζια των δίσκων, φιλοξενούν πολλά βακτήρια και ιούς. Σύμφωνα με το Travel and Leisure, στα προσκέφαλα των καθισμάτων βρέθηκαν βακτήρια.

Αντίστοιχα στις τσέπες της πλάτης εντόπισαν βακτήρια, μούχλα, κολοβακτηρίδια και E.coli. Μια μελέτη προτείνει ως λύση για την καταπολέμηση των μικροβίων, απολυμαντικά χεριών και μαντηλιών. Η χρήση αυτών των προϊόντων σε όλες όλες τις επιφάνειες είναι η καλύτερη επιλογή.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments