Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Μάρκου: Η «γυναίκα με τα μαύρα» αποκάλυψε πώς προέκυψε το The...

Μαρία Μάρκου: Η «γυναίκα με τα μαύρα» αποκάλυψε πώς προέκυψε το The chase


Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν η Μαρία Μάρκου, η  «γυναίκα με τα μαύρα», την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη θέση της chaser στο The Chase.

«Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου.

Εγώ το έψαξα γιατί έχασα τον μπαμπά σου σε νεαρή ηλικία. Πάντα με ευγένεια και τακτ χωρίζουμε τους δρόμους μας.

Δύο πράγματα κάνουν θελκτικό έναν άντρα, η καλοσύνη και ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε ανθρώπους που θεωρούνται περιθώριο για τους άλλους», είπε αρχικά η Μαρία Μάρκου για την απώλεια του πατέρα της.

Όσον αφορά την επαγγελματική της καριέρα, η Μαρία Μάρκου σημείωσε: « Στην Ελλάδα αποφασίζω να βρω τον επαγγελματικό μου δρόμο.

Αποφάσισα να σπουδάσω Νομική και αποφασίζω να διοριστώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γιατί θεωρούσα ότι μπορώ να προσφέρω ενώ ήταν κόντρα σε μένα.

Είναι ένα Υπουργείο που έχω κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, όχι πάντα επιτυχημένα αλλά πάντα υλοποιούμε! Είναι μια απρόβλεπτη συνθήκη αλλά στο βαθμό μπορούμε προσφέρουμε τα πάντα».

Κλείνοντας, η Μαρία Μάρκου αναφέρθηκε στο The Chase, λέγοντας: «Το The Chase προέκυψε από ένα βιογραφικό για να συμμετέχω ως παίκτρια. Μετά μου είπαν ότι υπάρχει μια διάθεση να δοκιμαστώ ως Chaser. Πήγα μετά από αλλεπάλληλα δοκιμαστικά, μου έκαναν άπειρα τεστ ερωτήσεων. Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πάνω από το 80%. Αρχές Δεκεμβρίου του 2020-2021 μου είπαν ότι θα συμμετέχω! Δεν είμαστε τόσο αναλώσιμοι. Είναι πολύ καυτή η θέση του Chaser. Γιατί πρέπει να δικαιώσεις το κανάλι, τους συνεργάτες σου αλλά και εσένα που πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά την αξία σου».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments