Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Βούλα Πατουλίδου για την υπόθεση του Κολωνού: «Έφτασε η δικαιοσύνη να...

Η Βούλα Πατουλίδου για την υπόθεση του Κολωνού: «Έφτασε η δικαιοσύνη να μην είναι δικαιοσύνη»


Η Βούλα Πατουλίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time με αφορμή την υποψηφιότητα στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην έντονη αντίδραση των πολιτών των Τρικάλων για βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας όσο και στην πρόταση της εισαγγελίας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Πιο συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα ήθελα να είμαι ποτέ στη θέση των ανθρώπων που έχασαν, με αυτόν τον τραγικό τρόπο, τα παιδιά τους. Ότι και να πουν, θα τολμήσω να πω, έχουν δίκιο. Νομίζω ότι η κα. Παπακώστα έκανε καλά και δεν πήγε. Ίσως δεν θα έπρεπε καν να πάει για έναν και μόνο λόγο. Για να μην ξύσει την πληγή των γονιών. Γιατί όπως και να πάει, είτε πάω εγώ είτε πας εσύ, εάν λίγο πεις ή κουνηθείς ή κάτι κάνεις, νομίζω ότι η αντίδραση θα είναι άμεση».

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί ή, τουλάχιστον, ακόμα δεν έχουν απαντηθεί και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να απαντηθούν. Αυτοί που μπάζωσαν, γιατί μπάζωσαν; Ποια είναι η απάντηση; Μπαζώνω για να κάνω τι; Γιατί σε ένα νόμιμο μέσο μεταφοράς υπήρχε ένα παράνομο φορτίο; Γιατί αυτά τα παιδιά… εξαϋλώθηκαν, δεν χάθηκαν; Γιατί αυτός ο σταθμάρχης ήταν εκεί και δεν ήξερε τη δουλειά του; Πάρα πολλά ερωτήματα στα οποία ίσως να μην έχουν δοθεί οι καταλληλότερες απαντήσεις».

«Γιατί νομίζετε ότι ο κόσμος θυμώνει; 12 χρονών παιδί μπορούσε να πει «δεν θέλω, δεν κάθομαι»; Μπορούσε; Παιδί είναι! Έφτασε η δικαιοσύνη να μην είναι δικαιοσύνη σε αυτή την περίπτωση. Εγώ τουλάχιστον έτσι το ερμήνευσα και πάλι υπάρχει καχυποψία ότι κάτι κρύβεται. Κρύβεται; Προφανώς, από αυτή την απόφαση. Όμως, αυτή η μητέρα, τι μάνα είναι;» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βούλα Πατουλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments