Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΑντώνης Ρέμος: «Έθαψαν» το εκκλησάκι από την υπερπολυτελή βίλα του στη Μύκονο

Αντώνης Ρέμος: «Έθαψαν» το εκκλησάκι από την υπερπολυτελή βίλα του στη Μύκονο


Ο Αντώνης Ρέμος το 2010 είχε αγοράσει μια πολυτελή βίλα στη Μύκονο, στην οποία υπήρχε μέσα ένα εκκλησάκι, καθώς ήταν από τότε ένα από τα αγαπημένα του νησιά.

Ωστόσο, κάποια στιγμή Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να την πουλήσει, με το νέο ιδιοκτήτη να δείχνει όπως φαίνεται αδιαφορία για την εκκλησία που υπήρχε.

Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο ναός να έχει σκεπαστεί με χώματα και να διακρίνεται το πάνω μέρος του σταυρού.

Την ανακάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Αυτό που με έκπληξη διαπίστωσε ήταν πως η εκκλησία που βρίσκεται στην βίλα που διατηρεί στην περιοχή ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος είχε θαφτεί κάτω από χώμα και είχε σκεπαστεί με φρύγανα.

Ο κύριος Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς ερμηνευτή έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και οργή η οποία εκφράζεται μέσω των social media.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments