Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyle3 τρόποι για να συμπαθήσεις το τρέξιμο

3 τρόποι για να συμπαθήσεις το τρέξιμο


Θεωρείτε το τρέξιμο δύσκολο και βαρετό; Ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Το τρέξιμο έχει πολλά οφέλη, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Ξεκινήστε ξανά με τον δικό σας ρυθμό και θέστε τους δικούς σας στόχους.

1. Ξεκινήστε με χαλαρό ρυθμό:

Αν θέλετε να τρέξετε σαν τον Usain Bolt, θα σταματήσετε μόνο απογοητευμένοι. Ξεκινήστε με χαλαρό ρυθμό και μη νομίζετε ότι πρέπει να ξεκινήσετε να τρέχετε γρήγορα, όπως πολλοί φαίνεται να έχουν στο μυαλό τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε την όλη διαδικασία του τρεξίματος.

2. Τρέξτε με παρέα:

Το τρέξιμο με μια ομάδα συνεργατών, φίλων ή ακόμη και με μια κοινωνική ομάδα τρεξίματος (outdoor running team) μπορεί να κάνει το τρέξιμο πιο ευχάριστο και να δημιουργήσει κίνητρα και συνέπεια στην τήρηση των δεσμεύσεων για τρέξιμο. Οι ειδικοί μιλούν επίσης για το πώς το τρέξιμο με μια ομάδα και η συμμετοχή σε μια ομάδα μπορεί να ωφελήσει την ψυχική υγεία.

3. Μην μπείτε σε διαδικασία σύγκρισης:

Δεν είναι δική σας δουλειά να παρατηρείτε πόσο γρήγορα τρέχουν οι άλλοι. Ο καθένας έχει διαφορετικό ρυθμό και επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αν τρέχετε με αργό ρυθμό και δυσκολεύεστε στην αρχή, αλλά καταφέρνετε να τερματίσετε τον αγώνα, αυτό σημαίνει ότι έχετε πετύχει τον στόχο που. θέσατε και για εσάς είναι επιτυχία. Σταματήστε λοιπόν να κοιτάτε τις επιδόσεις των άλλων ανθρώπων και να τις συγκρίνετε με τις δικές σας και επικεντρωθείτε στο πού ξεκινήσατε και τι έχετε πετύχει μέχρι τώρα.

Αν θες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους με πεντανόστιμα και φρεσκομαγειρεμένα φαγητά στην πόρτα σου, μπες στο mynutri.gr!

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments