Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜουσικά ΝέαΤο Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Μουσείο Ακρόπολης


Το δημοφιλές Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της ΚΟΑ παρουσιάζει στο Μουσείο Ακρόπολης δύο έργα που με απόσταση ενός αιώνα σχεδόν άνοιξαν νέους ορίζοντες για τη συγκεκριμένη σύνθεση οργάνων.

Στο επίκεντρο δύο νεανικές συνθέσεις, ξεκινώντας με το κουαρτέτο εγχόρδων σε σολ ελάσσονα του ιμπρεσιονιστή Κλωντ Ντεμπυσί και κλείνοντας με το κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε φα μείζονα του περίφημου Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν.

Στο Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών συμμετέχουν:

  • Απόλλων Γραμματικόπουλος (βιολί)
  • Παναγιώτης Τζιώτης (βιολί)
  • Αγγέλα Γιαννάκη (βιόλα)
  • Ισίδωρος Σιδέρης (βιολοντσέλο)

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας στην εκδήλωση απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο events.theacropolismuseum.gr και προμήθεια εισιτηρίου γενικής εισόδου (10 ευρώ) από τα ταμεία του Μουσείου την ημέρα της εκδήλωσης από τις 7:00 μ.μ. έως τις 7:15 μ.μ., με την επίδειξη του κωδικού κράτησης στα ταμεία με τη σήμανση 6, 7 και 8. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το εισιτήριό σας έγκαιρα, η θέση αποδεσμεύεται και διατίθεται σε επόμενο επισκέπτη.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου σας στο Γραφείο Πληροφοριών.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομη περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους με Αρχαιολόγο του Μουσείου στις 7:30 μ.μ. και την μουσική εκδήλωση στις 8:30 μ.μ.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments