Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Ψυχοκόρες» - Τετάρτη 27/3: Η Όλγα προσπαθεί να απαλλαγεί από την εγκυμοσύνη...

«Ψυχοκόρες» – Τετάρτη 27/3: Η Όλγα προσπαθεί να απαλλαγεί από την εγκυμοσύνη της


Επεισόδιο 7 – «Ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις»

Η Νέλλα διοργανώνει δεξίωση προς τιμή του Σώτου και ψάχνει συνεχώς αφορμές να βρίσκεται κοντά στον Τάσο, ο οποίος φέρεται προστατευτικά στη Δεσποινιώ. Η Όλγα προσπαθεί και πάλι να απαλλαγεί από την εγκυμοσύνη της. Ο Θωμάς και ο Λούης φτάνουν στην καλύβα του Μέλιου, αλλά εκείνος, βλέποντας τον τρόμο της Φρόσως, δεν τους αποκαλύπτει ότι βρίσκεται εκεί.

Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει για την αγωνία της Βασιλικής σχετικά με τις αδερφές της. Ο Παύλος αποκαλύπτει έξαλλος στη Μάγια ότι η Βασιλική ξέρει γραφή και ανάγνωση ώστε να τη διώξει, όμως η Μάγια το εκμεταλλεύεται για τους δικούς της πολιτικούς σκοπούς.

Επεισόδιο 8 – «Κάποιοι λεκέδες φεύγουν με αίμα»

Η Βασιλική εξηγεί στη Μάγια τον λόγο που της είπε ψέματα κι εκείνη τη συγχωρεί ώστε να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της σχέδια, πράγμα που εξοργίζει τον Παύλο. Η Νέλλα συναντιέται ερωτικά και πάλι με τον Τάσο, που εκδηλώνει ξανά τη συμπάθειά του στη Δεσποινιώ, ενώ παράλληλα ο Κοσμάς προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει.

Η Όλγα συμφωνεί να φέρουν κρυφά στο σπίτι μια μαμή για να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της. Ο Θωμάς εντοπίζει τη Φρόσω και την παίρνει μαζί του με το ζόρι για να επιστρέψουν στο σπίτι του Νάτση. Όμως, μια πάλη μεταξύ τους αποβαίνει μοιραία.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments