Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜανώλης Κονταρός για τη συνάντηση λίγο πριν το ατύχημα που του άλλαξε...

Μανώλης Κονταρός για τη συνάντηση λίγο πριν το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή: «Είχα ένα προαίσθημα»


Συνέντευξη στο «Στούντιο 4» παραχώρησε ο Μανώλης Κονταρός, ο οποίος μίλησε για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και τις πρώτες στιγμές μέσα στο νοσοκομείο.

«Έχω αυτό το προαίσθημα… Τρεις φορές στη ζωή μου είχα νιώσει ότι κάτι θα μου συμβεί και τις τρεις φορές έγινε. Την πρώτη φορά το 2003 με ειδοποιήσανε εκεί που τραγουδούσα ότι σκοτώθηκε ο γαμπρός μου. Την δεύτερη φορά πάλι ήμουν στα καλύτερά μου και είχε μια προαίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά και με ειδοποίησαν ότι πέθανε ο μόνιμος συνεργάτης μου επί 20 χρόνια.

Πριν την βραδιά του ατυχήματος συνάντησα έναν φίλο για καφέ και του είπα: Επειδή έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί, το νιώθω κοντά μου, εύχομαι να είναι σε μένα και όχι στα παιδιά μου. Του άφησα ένα τηλέφωνο ενός δικού μου ανθρώπου, αν πάθω κάτι εγώ να είναι ο πρώτος που θα πάρει», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Όσο για τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα ο Μανώλης Κονταρός εξομολογήθηκε: «Το πρώτο πράγμα που ζήτησα ήταν να μου φέρουν τα παιδιά να τα δω. Ζήτησα από τους γιατρούς να μου πουν αμέσως την αλήθεια. Μου είπαν τότε ότι δεν θα ξαναπερπατήσω, απλά θα μου κάνουν χειρουργείο για να κάνουν προσπάθεια να μπορώ να κάθομαι σε καροτσάκι.

Η γυναίκα μου είπε μια ατάκα στους φίλους μου έξω. Ζήτησε να μου φέρουν τις εφημερίδες να δω τι γράφουν για μένα. Και τους λέει παιδιά, ο άνθρωπος είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments