Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί»

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί»


Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξη το μεσημέρι της Τρίτης 26/3 στην εκπομπή του Mega «Ελένη»και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της, αποκάλυψε τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά της από τότε που έγινε μητέρα, ενώ απάντησε και σε όσους λένε ότι είναι μονογονεϊκή οικογένεια και μεγαλώνει μόνη της το παιδί της.

Αρχικά, η Γιούλικα Σκαφιδά είπε: «Έχω αρχίσει να έχω κάποιες προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω στην αγορά εργασίας, αν θέλω να μείνω σπίτι, να μη χάσω χρόνο αλλά δεν αγχώνομαι. Όπως τόσες άλλες γυναίκες και τόσοι άλλοι άντρες, έτσι κι εγώ θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άλλο άνθρωπο.

Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως και από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια, και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Είμαι καλά που έγινε τώρα, δε νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα – θέλω κι άλλα φυσικά – έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δε νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ…».

Τέλος, η Γιούλικα Σκαφιδά κατέληξε: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments