Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Σταρόβας: «Με την κόρη μου δεν μιλάμε όσο θα ήθελα»

Δημήτρης Σταρόβας: «Με την κόρη μου δεν μιλάμε όσο θα ήθελα»


Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την τηλεόραση, την μουσική και την σχέση του με την κόρη του.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Έχει ένα κόστος η πλάκα, ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πλάκα ενώ είναι μέσο αντίδρασης από τα νεύρα μου. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου το έχω ρίξει στο κανάλι μου στο YouTube. Δεν περίμενα από κάποιους να μην έρθουν στο κανάλι μου, με στενοχώρησε. Μου έχει λείψει η τηλεόραση, μου έχει τύχει να έχουμε κλείσει για δυο εκπομπές και στο τέλος να μη γίνει καμία».

Στην συνέχεια, ο γνωστός καλλιτέχνης πρόσθεσε: «Το νόημα της μουσικής είναι να είναι ένα προϊόν καρδιάς, όταν βάζουμε ένα συνονθύλευμα δεν έχει όραμα. Είχα ακούσει για την κόρη μου κάποια σχόλια, ανακάλυψα τους haters μέσα από το YouTube. Με την κόρη μου δεν μιλάμε όσο θα ήθελα, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά. Μία φορά γύριζα από το χωριό και είχα την κόρη μου στο αυτοκίνητο και μου είπε «ωραία μουσική μπαμπά, σαν θέατρο είναι» για το Bohemian Rapsody».

Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας κατέληξε: «Συνεχίζω να μαγειρεύω, αν μαγειρέψω σε κάποιον θα μετακομίσει στο σπίτι μου. Δεν διαχωρίζω το θέατρο ή τη μουσική σκηνή. Σε έναν χώρο που παίζουν μουσική, το 90% του κόσμου χαζεύουν και βγάζουν stories. Δεν έχω σκεφτεί να σταματήσω από τους «Άγαμους», έχω εισπράξει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Σπάνια με ενοχλεί κόσμος στο δρόμο. Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν πολλά τα χρόνια και οι αναμνήσεις, τον σκεφτόμαστε συνέχεια και παίζουμε τραγούδια του».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments