Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜατίνα Παγώνη για Kate Middleton: «Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις...

Ματίνα Παγώνη για Kate Middleton: «Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις για κάτι σοβαρό»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Σήμερα» ήταν το πρωί της 25ης Μαρτίου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία κλήθηκε να πει την άποψή της για το πρόβλημα υγείας της Kate Middleton.

«Από τη στιγμή που μπήκε σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, εκεί δόθηκε το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα δεν ήταν απλά. Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις για κάτι σοβαρό. Οι ογκολογικοί ασθενείς, είτε είσαι πριγκίπισσα είτε όχι, έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα.

Χρειάζονται τον χρόνο τους για να το αποδεχθούν. Επειδή έχει αυτή τη θέση και είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο, σωστά έπραξε και βγήκε να πει τι συμβαίνει. Την ίδια μέσα της όμως δεν τη βοηθάει. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτούς τους ασθενείς», είπε αρχικά  η Ματίνα Παγώνη.

«Το βιώνουν μόνοι τους. Όλοι ξέρουμε πώς προχωράει αυτή η ιστορία, βεβαίως όλοι ελπίζουν σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ δύσκολες ιστορίες», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.

«Είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να μάθουμε περισσότερα. Ευχόμαστε να ακολουθηθούν τα σωστά σχήματα, χρειάζεται ψυχραιμία. Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτή τη γυναίκα υπάρχουν 3 παιδιά και μία οικογένεια. Δεν υπάρχει ασθενής με καρκίνο που να μην σκέφτεται: γιατί σε μένα;», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments