Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΜανώλης Κονταρός: «Ο πρώτος που ειδοποίησαν για το ατύχημά μου ήταν ο...

Μανώλης Κονταρός: «Ο πρώτος που ειδοποίησαν για το ατύχημά μου ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης» (vid)


Ο Μανώλης Κονταρός κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν χρόνια.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλόνισε με την εξομολόγηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει, αν του συμβεί κάτι, να ειδοποιήσουν πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Στη ζωή μου έχω ένα περίεργο ένστικτο. Εκείνη τη μέρα, πριν το ατύχημα, συνάντησα έναν φίλο μου, τον Μιχάλη. Του είπα ότι επειδή έχω ένα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί, το νιώθω κοντά μου και εύχομαι να είναι σε εμένα και όχι στα παιδιά μου, του άφησα ένα τηλέφωνο ενός δικού μου ανθρώπου να τον πάρει. Μου λέει “τι βλακείες λες;” και του λέω ότι νιώθω κάτι πολύ έντονο», είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός είπε στη συνέχεια: «Ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο τροχαίο ήταν φίλος του Μιχάλη. Αρχικά νόμιζαν ότι είμαι νεκρός. Και πήρε ο αστυνομικός τον Μιχάλη και του είπε “η ταυτότητά του γράφει Μανώλης Κονταράκης”. Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ο Μιχάλης πήρε το τηλέφωνο αυτό και ξύπνησε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, έναν πολύ καλό φίλο, που τον αισθάνομαι σαν αδερφό μου, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτόν ειδοποίησαν πρώτο, τον πρόεδρο».Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments