Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Καινούργιου για τη συνέντευξη που είχε κάνει στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Μιλούσε...

Κατερίνα Καινούργιου για τη συνέντευξη που είχε κάνει στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Μιλούσε με τα χειρότερα λόγια»


Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η Κατερίνα Καινούργιου και με αφορμή μια συζήτηση  που είχε με τον καλεσμένο στην εκπομπή, Μάκη Δελαπόρτα, έκανε μια αποκάλυψη για τη συνέντευξη που είχε πάρει από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς.

Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μπορντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα», αποκάλυψε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments