Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleKate Middleton & William: Γιατί δεν ενημέρωσαν τον Harry και τη Meghan...

Kate Middleton & William: Γιατί δεν ενημέρωσαν τον Harry και τη Meghan Markle ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει καρκίνο;


Η Kate Middleton αποκάλυψε την Παρασκευή 22/3 ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της θεραπείας της, προκαλώντας ένα παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν είπαν στον Harry και τη Meghan για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πιστεύεται ότι επικοινώνησαν με τον Willam και την Kate Middleton «ιδιωτικά» μετά την συγκλονιστική ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν είναι ξεκάθαρο πώς έγινε η επικοινωνία μεταξύ των δύο ζευγαριών. Επίσης, είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εάν ο Χάρι ταξιδέψει σύντομα στη Βρετανία.

Αλλά μια πηγή είπε στη New York Post ότι ο Harry και η Meghan Markle έμαθαν για τα νέα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

«Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος», λέει η πηγή.

«Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών – αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν» αναφέρει ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams.

«Ο Willam δεν εμπιστεύεται τον Harry και τη Meghan και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό (σ.σ. η βασιλική οικογένεια) είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει άλλα ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον», προσθέτει η πηγή..

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments