Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Αντιγόνη Δρακουλάκη εξομολογείται: «Δέχθηκα πίεση για να κάνω παιδί»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη εξομολογείται: «Δέχθηκα πίεση για να κάνω παιδί»


Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία μίλησε για τη μητρότητα, την κοινωνική πίεση που δέχονται οι γυναίκες στο να αποκτήσουν παιδί, ενώ περιγράφει την εμπειρία της από τον χώρο της εκπαίδευσης.

«Πολύς κόσμος προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί και δυσκολεύεται, γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Η καμπάνια που κάναμε πρόσφατα αυτό προσπαθεί να κάνει, να ευαισθητοποιήσει και να ανακινήσει λίγο τα πράγματα», είπε αρχικά  η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Το δικαίωμα στην υιοθεσία έχει να κάνει και με το δικαίωμα να μη θέλεις να αποκτήσεις παιδί. Δεν είναι κατακριτέο αυτό», τόνισε η ηθοποιός.

«Κι εγώ σαφέστατα δέχθηκα αυτή την πίεση του να αποκτήσω παιδί πριν περάσω τα 40 και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά. Η μητρότητα είναι ένας μαγικός κόσμος. Κάνουμε πράγματα με τον Άρη και όσο μεγαλώνει συζητάμε περισσότερο», είπε στη συνέχεια η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Έχω τελειώσει θεατρολογία και έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική και στη δημόσια εκπαίδευση. Μέσα από την επαφή με τα παιδιά μου γεννήθηκε η ανάγκη της μητρότητας. Πριν από αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου», κατέληξε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments