Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το...

Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα»


Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα, «I love Σου Κου» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που είχε κάνει πριν από 12 χρόνια στην Eurovision, στην διακοπή της συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο αλλά και την διακοπή της… επικοινωνίας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Δεν ήταν πολύ εύκολη η περίοδος της Eurovision, θα έλεγα. Είχα ζοριστεί πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Ήταν το ξεκίνημα μου, ήμουν ένα νέο, φρέσκο, κορίτσι που δεν είχα να χάσω κάτι. Το Φεβρουάριο του 2012 είχε υπογράψει η Ελλάδα το δεύτερο μνημόνιο και βρεθήκαμε στην Eurovision με μηδέν μπάτζετ! Πολλά έξοδα είχαν γίνει από το δικό μου πορτοφόλι, πιστέψτε με! Κατ’ αρχήν δεν οδηγούσα την περίοδο εκείνη στην Ελλάδα. Φανταστείτε πως είναι να πρέπει να μετακινείσαι σε καθημερινή βάση για να ανταπεξέλθεις σε διάφορες υποχρεώσεις τις καθημερινότητας. Από πρόβες και συνεντεύξεις μέχρι ταξίδια που έπρεπε να γίνουν», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν θα αναφερθώ στο θέμα αυτό (σ.σ. τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τριαντάφυλλο). Ό,τι έγινε, έγινε. Τα είπαμε και προχωράμε παρακάτω, έτσι όπως γίνεται. Με τον Τριαντάφυλλο δεν έχουμε μιλήσει αλλά θα μιλήσουμε κάποια στιγμή. Τέλος, αυτό. Ότι ήταν να πω το είπα και πάμε για τα υπόλοιπα, καλή καρδιά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Με τον Μάριο Πρίαμο δεν έχω καμία επικοινωνία και δεν το εύχομαι σε καμία γυναίκα. Οπότε πάμε στην επόμενη ερώτηση, όλα καλά», κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.

” width=”640″ height=”360″>

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments