Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΑλίνα Κωτσοβούλου για Στάθη Μαντζώρο: «Όταν με παίρνει τηλέφωνο, λέω στον άντρα...

Αλίνα Κωτσοβούλου για Στάθη Μαντζώρο: «Όταν με παίρνει τηλέφωνο, λέω στον άντρα μου ότι με παίρνει ο άλλος μου σύζυγος»


Η Αλίνα Κωτσοβούλου, η τηλεοπτική «Άννα» από την Άνω Ποριά μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την εξέλιξη του ρόλου της, τη χημεία που τη δένει με τον Στάθη Μαντζώρο, ενώ αποκαλύπτει και την ατάκα που λέει περιπαικτικά στον σύζυγό της κάθε φορά που την καλεί ο συμπρωταγωνιστής της στο τηλέφωνο.

«Αυτές τις μέρες θα δούμε μία πλευρά της Άννας που δεν έχουμε δει ως τώρα, πιο συναισθηματική απέναντι στον άντρα της, θα δούμε πιο προσωπικές στιγμές. Η Άννα και ο Παντελής είναι ένα ενεργό ζευγάρι, γι’ αυτό και έχουν νεύρα, γι’ αυτό και τσακώνονται. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο άλλος, δεν τσακώνεσαι», είπε αρχικά η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Ο Στάθης (Μαντζώρος) είναι απίθανος και ανεξάντλητος. Έχουμε γίνει ένα β’ ζευγάρι. Αν με πάρει τηλέφωνο, λέω στον άντρα μου: με παίρνει ο άλλος μου σύζυγος, ο τηλεοπτικός. Έχουμε μία πολύ αρμονική σχέση», αποκάλυψε στη συνέχεια η Αλίνα Κωτσοβούλου χαριτολογώντας.

«Το μεγαλύτερο διάλειμμα που έχω κάνει επαγγελματικά ήταν όταν γέννησα την κόρη μου. Δεν ήταν μεγάλο όμως. Τότε είχα το άγχος μήπως με ξεχάσουν ο κόσμος και οι συνάδελφοι. Αν μου έλεγε κανείς ότι «μην ανησυχείς, σε 3 χρόνια από τώρα θα σε περιμένει ένα συμβόλαιο», δεν θα είχα την ανησυχία και θα είχα καθυστερήσει», είπε σε άλλο σημείο η Αλίνα Κωτσοβούλου.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments