Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣίσσυ Χρηστίδου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για το επαγγελματικό της παρελθόν

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για το επαγγελματικό της παρελθόν


Η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για τις συνθήκες εργασίας του στην εκπομπή «Δέστε Τους» στον Alpha, έκανε μία αποκάλυψη για το επαγγελματικό της παρελθόν.

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα 6μηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό. Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά; Εγώ κατ’ αρχάς ποτέ δεν έχω μόνιμα ανοιχτό ακουστικό αλλά φαντάζομαι ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Φαντάσου να έχεις από πάνω κάποιον να σε πιέζει κι εσύ να είσαι live. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Κι εγώ το ακούω συχνά και μάλιστα είπαν και τα παιδιά (σ.σ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) ότι ακόμα και σήμερα συμβαίνει. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει».

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου κατέληξε: «Μου συνέβη μόνο ένα εξάμηνο, δηλαδή μισή σεζόν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν μου απευθύνθηκαν εμένα οι φωνές. Άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, να κουνιούνται, φωνές. Με τάραξε πάρα πολύ αυτό».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments