Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Πολυδερόπουλος: Τι απαντά για την απομάκρυνσή του από τον θίασο της...

Νίκος Πολυδερόπουλος: Τι απαντά για την απομάκρυνσή του από τον θίασο της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας»


Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έκανε παρέμβαση το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το θέμα των τελευταίων ημερών για την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία πρωταγωνιστούσε τη φετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε: «Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».

Τέλος, ο Νίκος Πολυδερόπουλος κατέληξε: «Με το γεγονός που συνέβη, κατάλαβα ότι η ζωή χτυπά πιο δυνατά από τους ανθρώπους. Αυτά που γίνονται και αυτά που συζητάμε τώρα, τα βλέπω πολύ διαφορετικά. Είναι μικρά μπροστά στα άλλα. Είναι σαν ψέμα αυτό που συμβαίνει φέτος».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments