Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδια«Με σκότωνε, δεν μπορούσα να τραγουδήσω»

«Με σκότωνε, δεν μπορούσα να τραγουδήσω»Ο Bruce Springsteen επέστρεψε στις συναυλίες τις οποίες είχε διακόψει.

Ο βετεράνος ρόκερ μίλησε σχετικά με τα προβλήματα που του προκάλεσε το πεπτικό έλκος στον παρουσιαστή του E Street Radio του SiriusXM, Jim Rotolo.

Είπε ο Bruce Springsteen για την επανεμφάνισή του στο Footprint Center στο Φοίνιξ την Τρίτη.:

«Θέλω να πω, πρώτα απ’ όλα, το Φοίνιξ είναι μια σπουδαία πόλη για εμάς και το κοινό ήταν εκτός κλίμακας Ρίχτερ. Ένα υπέροχο κοινό είχαμε, και η μπάντα απλά έπαιξε υπέροχα. Και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κουρασμένοι, μπορεί να είσαι λίγο κουρασμένος, μπορεί να είσαι λίγο σκουριασμένος. Όχι. Ξέρετε, τα παιδιά ήταν απλά υπέροχα από το πρώτο τραγούδι και μετά, και ένιωσα υπέροχα, και όλη η μπάντα ένιωσε υπέροχα»

Και συνέχισε ο Bruce Springsteen:

«Μόλις άρχισα να τραγουδάω. Μπορείς να κάνεις πρόβες, αλλά η φωνή σου δεν είναι η ίδια στις πρόβες. Δεν έχεις αυτό το άκρο της αδρεναλίνης που πραγματικά την ωθεί σε ένα καλύτερο σημείο και το πράγμα όταν είχα το πρόβλημα με το στομάχι, ένα από τα μεγάλα προβλήματα ήταν ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω».

Και κατέληξε ο Bruce Springsteen:

«Τραγουδάς με το διάφραγμά σου. Ξέρετε, το διάφραγμά μου πονούσε τόσο πολύ που όταν πήγαινα να κάνω την προσπάθεια να τραγουδήσω, με σκότωνε, καταλαβαίνετε; Έτσι, κυριολεκτικά δεν μπορούσα να τραγουδήσω καθόλου, ξέρετε, και αυτό κράτησε για δύο ή τρεις μήνες μαζί με μια μυριάδα άλλων επώδυνων προβλημάτων. Είχα σπουδαίους γιατρούς, με έφεραν στα ίσια μου και δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω όλους».

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments