Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Ελένη Λυκουρέζου για την απόφαση να αλλάξει το όνομά της: «Οι...

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για την απόφαση να αλλάξει το όνομά της: «Οι δικοί μου το έμαθαν μέσα από το διαδίκτυο»


Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πήρε την απόφαση να αλλάξει το όνομά της σε «Αίθρα», που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει «φωτεινός ουρανός». Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για αυτή την αλλαγή και για το εάν την επηρεάζει η γνώμη του κόσμου.

Αρχικά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε: «Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει «φωτεινός ουρανός». Όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Επειδή είμαι Ελληνίδα και αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου».

Στην συνέχεια, η Αίθρα Λυκουρέζου πρόσθεσε: «Δεν το ανακοίνωσα, απλά το έμαθαν οι δικοί μου μέσα από το διαδίκτυο. Σκοπός της ζωής μου είναι, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια, να τα μοιράσω στον κόσμο, ως σύμβουλος ευεξίας. Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση, αγαπώ τα social media γιατί δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω» .

Τέλος, η Αίθρα Λυκουρέζου δήλωσε για την γνώμη του κόσμου: «Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά, και έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι στα ΜΜΕ για εμένα. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments