Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε γιατί δεν έχετε...

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε γιατί δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε»


Η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη στα social media, με τους ακολούθους της να την κατηγορούν για «επίδειξη πλούτου», θέλησε να πάρει θέση υπέρ της γνωστής influencer.

Αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Είπε ότι «αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις». Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της».

Στην συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω; Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν reality η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες; Ας μην την ακολουθούν».

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα κατέληξε: «Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω. Μου αρέσει η ειλικρίνειά της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την. Όσοι δεν το αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει».

Δείτε το βίντεο:

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments