Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήshowbizΞέσπασμα Καζάκου για δημοσιογράφους: «Γ@#$ το κέρατο, να αναλάβετε τις ευθύνες σας...

Ξέσπασμα Καζάκου για δημοσιογράφους: «Γ@#$ το κέρατο, να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον κόσμο» (vid)


Ο ηθοποιός είχε ένα ξέσπασμα για τους δημοσιογράφους, για τους οποίους, όπως υποστήριξε, δεν υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα Αργά».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους δημοσιογράφους για τους οποίους, όπως υποστήριξε, δεν υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση, έχοντας παράπονα για τον τρόπο που καλύπτει τα γεγονότα που απασχολούν τους πολίτες.

«Θέλω να πω κάτι, να κάνω μία δήλωση και πρέπει να σκεφτώ πώς θα την κάνω. Έχω εξαιρετικά μεγάλα παράπονα από τους δημοσιογράφους. Είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στους δημοσιογράφους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή υπάρχουν και αυτοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που τους πονάει, που θεωρούν λειτούργημα αυτό που κάνουν και δεν τα τσεπώνουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Οι περισσότεροι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν. Ο κόσμος έχει χάσει κάθε εκτίμηση, δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση για τους δημοσιογράφους και πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει να το αλλάξουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, να βάλουν τον οίκο τους σε τάξη», υπογράμμισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Οι δημοσιογράφοι είναι οι γιατροί της κοινωνίας, δεν μπορεί να γίνονται νεκροθάφτες. Δεν είναι όλοι έτσι, έχω φίλους δημοσιογράφους που βλέπω ότι τρώγονται με αυτά που συμβαίνουν άλλοι που πολεμάνε μέσω ίντερνετ να ακουστεί η φωνή τους», σχολίασε.

«Όταν όμως το σύστημα είναι έτσι και βγαίνει προς τα έξω από όλα τα ΜΜΕ μόνο ό,τι θέλει η κυβέρνηση να ακουστεί… είναι καθήκον σας, γ@μ@ το κέρατό μου, γι’ αυτή τη χώρα, πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον κόσμο», κατέληξε ο ηθοποιός.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments