Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜάνος Βακούσης: Αποκάλυψε τον λόγο που ψεύδεται για την καταγωγή του

Μάνος Βακούσης: Αποκάλυψε τον λόγο που ψεύδεται για την καταγωγή του


Ο Μάνος Βακούσης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 23/3 στην εκπομπή Στούντιο 4 και έκανε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Πιο αναλυτικά, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε για το ξεκίνημα της ζωής του και την καταγωγή του, που είναι από τη Σαντορίνη, ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε το ψέμα που έχει πει εδώ και πολλά χρόνια για την καταγωγή του.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Βακούσης είπε: «Τώρα θα πρέπει να πω την αλήθεια, για πρώτη φορά. Η καταγωγή μου από πάππου προς πάππου είναι Σαντορινιοί, Βαμβακούσηδες. Ήταν πειρατές λένε, και φέρνανε το βαμβάκι με διάφορα κόλπα, κι έτσι έμεινε και σε εμάς. Εγώ όμως, από τις αφηγήσεις της μάνας μου, του πατέρα μου, των θείων μου κτλ, έκλεβα μνήμες.

Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα, πήγα και στη Σαντορίνη. Έχω πει όμως το ιερό ψέμα ότι γεννήθηκα εκεί, έμεινα εκεί μέχρι τα έξι μου… Γιατί; Ήθελα να ζωντανέψω τις μνήμες της μάνας μου και του πατέρα μου που ήταν εκεί, Κι έτσι, έμπαινα μέσα σε αυτό το θαύμα των εικόνων των γονιών μου και μετέφερα αυτή την ιστορία».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments