Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΕλένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ό,τι πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη...

Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ό,τι πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη υπόσταση»


Η Ελένη Τσολάκη το πρωί της Παρασκευής 22/3 θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου» την συνέντευξη που παραχώρησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωστή παρουσιάστρια στάθηκε και στη «Στιγμή της αλήθειας» που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου, αναφέροντας ότι ήταν ό,τι πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη υπόσταση.

Αρχικά, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Μιας και μιλάμε αυτές τις ημέρες για την κριτική που δέχεται ο νέος κόσμος που μπαίνει στα media, η Ευγενία Μανωλίδου αν θυμάμαι καλά όταν μπήκε στον χώρο και έκανε τη Στιγμή της Αλήθειας και αν δεν άκουσε… Άλλο να κάνεις μία κριτική για το παιχνίδι και να πεις ότι δεν μου αρέσει και είναι ένα χοντρό reality. Γιατί ουσιαστικά για εμένα αυτό ήταν, ένα πολύ χοντροκομμένο reality, ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου. Δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα που να πλησιάζει την ανθρώπινη υπόσταση».

Στην συνέχεια, η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Η τηλεόραση αλλάζει. Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά στο αν θα το παρουσίαζα γιατί πριν δέκα χρόνια, όπως ήταν τότε δεδομένη η τηλεόραση και τα πράγματα και όπως θα μου το παρουσίαζαν, μπορεί να είχα πειστεί ότι πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ενήλικες ήταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν και εις γνώσιν τους θα γίνονταν, οπότε μπορεί να έλεγα και ναι. Ο τρόπος, όμως, που το είδαμε στο τέλος και αυτό που έχει μείνει είναι πάρα πολύ σκληρό».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments