Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω»

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω»


Η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της εκπομπής «I Love Σου Κου» το πρωί του Σαββάτου 23/3 σχολίασαν τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας, αλλά και την ενόχληση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον όρο δημοσιογράφος του «πεζοδρομίου».

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δηλώσει: «Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει “πεζοδρόμιο” που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο».

Αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Νομίζω λίγο την παρεξηγήσαμε την Ιωάννα βάζω και εμάς μέσα, παρόλο που δεν είπαμε κάτι. Εγώ με αυτή την ιστορία έμαθα για το “πεζοδρόμιο”. Δεν το είχα ξανακούσει, δεν είμαι δημοσιογράφος του πεζοδρομίου. Ξέρω την άλλη έννοια του πεζοδρομίου και όπως είπε και η ίδια, όταν ακούγεται αυτή η φράση, αλλού πάει το μυαλό».

Στην συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Δημοσιογραφικά “του πεζοδρομίου” λέμε τους ανθρώπους που έχουν βγει, έχουν κάνει ρεπορτάζ πολύ στο δρόμο έξω, έχουν στηθεί με την κάμερα. Όταν το άκουσε πρώτη φορά, μήπως δεν ήξερε και η ίδια τι σημαίνει. Μήπως το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω…».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς εξέφρασε την ενόχλησή του με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα: «”Όμορφη γυναίκα, αλλά δεν ακούς τι λέει”, σκληρή ατάκα, δεν τη λες τώρα για την Ιωάννα Μαλέσκου».

Δείτε το βίντεο:

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments