Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήshowbizΟ Δάντης στον «αέρα» της ΕΡΤ: «Τι μ@#$%@$ είσαι», «Σταμάτα είναι ζωντανό»...

Ο Δάντης στον «αέρα» της ΕΡΤ: «Τι μ@#$%@$ είσαι», «Σταμάτα είναι ζωντανό» του είπε ο παρουσιαστής (vid)


Μιλώντας για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στα social media αναφέρθηκε και σε μερικά… «γαλλικά» που του έχουν στείλει.

Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και μίλησε για την καριέρα του, για την ζωή του αλλά και για την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς συμμετέχει στο Survivor.

Ωστόσο, μιλώντας για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί στα social media αναφέρθηκε και σε μερικά… «γαλλικά» που του έχουν στείλει και οι παρουσιαστές τον σταμάτησαν.

«Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

«Τώρα πια αυτό το έχουν χωνέψει, το έχουν καταλάβει και οι επιθέσεις περιορίζονται στο «τι αυτός είσαι», «τι αυτή είναι»… κατάλαβες; «Τι μαλ@κας είσαι», «τι μαλ@κισμένη είναι» δηλαδή», είπε.

«Σταμάτα, είναι ζωντανό», του είπε ο παρουσιαστής.

«Υπήρξε μια μεθόδευση τέλος πάντων, μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει νομίζω ένας φακός κάπου την περίοδο του κορονοϊού και βγήκε αυτή η φωτογραφία. Έτσι μαθεύτηκε. Η Ασημίνα δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει τίποτα σε σχέση με όσα έχω ακούσει εγώ», απάντησε ο Χρήστος Δάντης σε σχετική ερώτηση.

«Είναι έντονος χαρακτήρας και έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, σέβεται την οικογένεια, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με τους δικούς της το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι μετά από 2 ώρες θα πρέπει να πάει στην προπόνηση και ενδεχομένως θα το βγάλει αυτό το φαγητό.
Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν γνώρισα την Ασημίνα. Φυσικά υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν αυτή τη σχέση
», τόνισε.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments