Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα - Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην...

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα – Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της


Στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και γι’ αυτόν τον λόγο ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου «Μπαμπάδες με ρουμι» αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα στο ξεκίνημα της εκπομπής της.

Όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης που είναι σαν δεύτερος πατέρας της έπαθε έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ήταν μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν ήταν μόνος του αλλά με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ποιος θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Παναγιώτη στην θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», που πρωταγωνιστεί.

Οι παραστάσεις μέχρι την Κυριακή 24/03 δεν θα πραγματοποιηθούν, ωστόσο την Τετάρτη 27/03 θα ξεκινήσουν και στην θέση του ηθοποιού θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τον Μιχάλη Ρέππα, ο οποίος έχει γράψει και το έργο.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments